Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ta kontakt om du sliter med noe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ta kontakt om du sliter med noe

jan 4 2016 - 03:32
Heija, jeg jobber nattevakt i Rus og psykiatri, mange netter er det veldig lite å gjøre, og da tenkte jeg kanskje det er noen som trenger å bli lyttet til eller hva du måtte ønske.

Ta kontakt med meg og du har noe på hjertet, jeg tar meg gjerne tiden å lese, og svare tilbake.

Vi chattes. Ikke minst godt nyttår!
Avatar

.

jan 9 2016 - 18:50
Hei så flott at du tilbyr deg dette :) trodde det var nok å gjøre innenfor rus /psykiatri. Hvor I landet er dette da. Håper noen benytter seg av tilbudet :) hvor skal vi nå deg eventuelt. .?er selv en ensom sjel. ..ikke lett ta seg ut nå i kulda selv om gjorde det igår men da oppdaget jeg en lekkasje fra bilen så ble en nedtur av det og. Skulle hatt flere som tilbød seg som du. .
Avatar

Etnyttliv

jan 10 2016 - 01:00
Heija, det er bare å ta kontakt med meg på Privat melding. Har skjønt det at man må legge hverandre til som venn før man kan skrive.
På nattevakt hender det at det blir noen rolige vakter, så da har man gylden mulighet til å skrive litt. Kanskje noen trenger bare å bli hørt, evt bare noen å chatte med. Så tenkte det er sikkert noen her inne som ønsker å ha noen å prate med, og det kan jeg bistå med.
Holder til i Finnmark, ønsker egentlig ikke å nevne by. Men det har vært kaldt nå i det siste ja.

Men ta bare kontakt, så chattes vi vettu!!

Hilsen Vetkar
Avatar

Så flott!!

jan 17 2016 - 05:42
Så flott at så mange tar kontakt med meg på privaten, så om du trenger noen å prate med, så kan du som leser denne kommentaren bare skrive til meg du også.
Bare hyggelig å kunne være der for dere som trenger det!
Til forsiden