Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sykelig sjalu

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sykelig sjalu

des 6 2016 - 19:07
Har noen vert sammen med min elskede i 6 år og nå er det over vi prøver å fikse det. Men hadde vert fint med noen råd. Har søkt hjelp mot denne lidelsen.
Avatar

Re: Sykelig sjalu

des 6 2016 - 19:45
Kan du forklare litt mer om situasjonen din?

Jeg får ikke helt tak på hva du mener eller hva som har skjedd/skjer..
Avatar

Sykelig sjalu

des 6 2016 - 20:07
Eg blir urolig når hun er ute med venner tror hun har lagt/vert utro med alle så eg ble sint og isolerte henne. Går igjennom telefonen hennes tror hun har en på si eller snakker om meg. Vet at hun ikke har gjort noe av dette men det er jo en slags sykdom. Nå prøver vi å fikse det og hun prøver å hjelpe meg men det er vanskelig å overvinne dette.
Avatar

Re: sykelig sjalu

des 15 2016 - 06:10
Nå skal ikke jeg si at jeg vet hva som er deres situasjon men i all hovedsak så pleier det å være at den som er sykelig sjalu stort sett sliter med skyldfølelse for noe de eventuelt har gjort eller det kan være du har vært ute for et dårlig forhold før!?
Jeg var stikk motsatt nesten, trodde aldri at eksen kunne gjort noe sånt i det hele tatt, men det var det ingen andre som trodde heller.. så da jeg fikk vite at han hadde et forhold til ei på jobben så fikk jeg sjokk..
Jeg har fortsatt problemer med å stole på mannfolk men jeg vet jo også det at om man ikke gjør det så er det ikke et sundt forhold å være i, om ikke man har tillit i et forhold så har man ingenting.. men det gjelder jo for begge parter, man må jo skape tillit for å bygge tillit, alltså er det en del hun også kan gjøre for å gi deg tilliten til henne.. ønsker dere lykke til <3
Til forsiden