Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Student i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Student i Oslo

okt 16 2014 - 16:15
Hei! Jeg er ei hyggelig jente på 19 som nylig flyttet til Oslo for å studere. Synes det er litt vanskelig å bli kjent med så mange samtidig, så prøver meg her. Jeg er veldig interessert i reising, kultur og språk, foto, elsker å ta trikk, drikker te hele tiden og liker å lage mat. Hadde vært fint å møte noen som jeg kan drikke te, snakke med, spise med, være med :)
Avatar

Hei.

okt 16 2014 - 21:43
Jeg er en kar på 26 som ikke har så mange venner i Oslo akkurat nå. Øhm. Jeg liker å drikke te og har ikke noe imot trikken. Liker å se konserter også.
Avatar

Samme interesser

okt 19 2014 - 23:30
Hei, av det du skrev så et ut som du er et veldig spennende menneske =) jeg er litt ensom selv så ser etter bekjentskap jeg også =)
Avatar

Re: Student i Oslo

nov 18 2014 - 13:02
Jeg er en jente på 20 som bor i Oslo og ser etter noen nye venner å bli kjent med. Skal faktisk ut og kjøpe te i dag! ;) Legg meg gjerne til for å ta en prat! :D
Til forsiden