Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Student (23) søker venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Student (23) søker venner i Oslo

jan 9 2016 - 13:51
Hei!

Jeg er en ung mann på 23 år som studerer i Oslo. Håper å komme i kontakt med noen jeg kan finne på noe med i person, er (dessverre) ikke noe glad i å chatte på nettet. Noen av interessene mine er buldring, biljard, sjakk, disc golf og bowling. Jeg er også åpen for å prøve nye ting (som squash, fridykking om sommeren, etc).

Jeg, som mange andre her, sliter med visse ting. Jeg har vært deprimert lenge (7 år), og har ikke hatt venner i denne perioden, og har dermed vært mye ensom.

Jeg er også generelt dårlig på smalltalk, og "awkward silences" er nærmest uungåelig om vi møtes. Å vise følelser har jeg heller aldri vært bekvem med, men det er noe jeg håper psykologen jeg nylig har begynt å gå til kan hjelpe med meg.

Så om forrige avsnitt ikke er en deal-breaker så håper jeg virkelig du tar kontakt med meg!
Avatar

hei

jan 10 2016 - 15:28
Hei, jeg skal gjerne bli med på noe, ung-ish mann 28 :) er heller ikke veldig glad i for mye nett skriveri, men klatrer og sykler/hiker rundt nordmarka. kan og spille dårlig biljard hvis der er pils, men åpent for nytt og.
Avatar

Re: Student (23) søker venner i Oslo

jan 11 2016 - 16:27
Hei. :)

Jeg kan også gjerne finne på noe med deg. Etter ti år med spiseforstyrrelser er nettverket så som så. Jeg vet ikke med deg, men jeg liker godt å gå tur. Har også en hund om du er glad i dyr.
Avatar

Hey!

jan 16 2016 - 11:09
Hei, jeg blir nok med på det meste :) Har litt manko på venner etter at folk har fått samboere, jobber utenfor oslo etc :)

Bare å legge meg til så kan vi sikkert gjøre no
Avatar

Re: Student (23) søker venner i Oslo

feb 29 2016 - 15:28
Heisann! Send meg en melding om du vil ha ei ny venninne :)
Til forsiden