Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spise middag på Majorstuen, Oslo, Tirsdag kl 1700, presis.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spise middag på Majorstuen, Oslo, Tirsdag kl 1700, presis.

mars 29 2015 - 21:23
Er det noen som vil være med meg å spise vegetar middag på Krishnas Cuisine, Majorstuen, Oslo på Tirsdag 31. Mars, kl 1700? Jeg skal bare være der i tre kvarter så det er viktig å komme presis. Man trenger ikke vente på maten der, den er klar med en gang.

Jeg har egentlig bursdag den dagen, men har ikke noen planer om å feire noe særlig. Senere på kvelden skal jeg på noe sosiale greier men ikke i forbindelse med at jeg fyller år. Så hvis noen vil være med ut å spise før det er det bare å si ifra..

Det koster 150 kr for full meny, da kan man forsyne seg så mange ganger man vil. Lunsj meny koster 110 kr, da kan man ikke forsyne seg flere ganger. Maten er ferdig til servering med en gang så man slipper å vente på maten.

Det er i utgangspunktet bare jeg som kommer til å være der om ikke noen andre får lyst til å slenge seg med herfra, eller i facebook gruppen jeg bruker litt til å organisere treff med.
Til forsiden