Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spillutvikling / digital kunst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spillutvikling / digital kunst

okt 11 2020 - 23:48
Hei. Er det andre kreative folk her som driver med spillutvikling eller kunst rettet mot spill eller film? Jeg vil gjerne bli kjent med noen som har samme interesser eller finne et miljø i Norge hvor man kan dele denne interessen, bli motivert, og lære. Jeg har mest erfaring med lowpoly art og bruker blant annet zbrush, maya og substance. Ta gjerne kontakt enten du er concept artist, programmerer eller som meg modellør og alt muligmann :)
Avatar

Takk

okt 19 2020 - 17:45
Se her ja, tusen takk for et bra innlegg. Jeg skal absolutt få kommet meg til bitraf da det er akkurat hva jeg ser etter. Er du der selv?
Avatar

Hallo

aug 30 2022 - 10:59
Jeg har drevet med digital tegning siden 2015 og jobber nå mye med ZBrush, Blender og Adobe illustrator. Jeg skaffet meg en XPPen Artist 22R Pro ( https://www.xp-pen.com/product/541.html ) tegnebrett med skjerm 22" for 4-5 år siden, og ble naturligvis enormt forelsket i denne tingesten raskt.
jeg legger ut tegninger på instagram brukeren, om dere vil se noe av det jeg lager.
Til forsiden