Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spiller du gitar?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spiller du gitar?

feb 24 2014 - 19:19
Hei! Jeg er en mann på 40 år bosatt i Drammen, men som er i Oslo stort sett hver dag. Jeg er en erfaren gitarspiller og jeg søker flere å spille gitar med. Gjerne duo. Jeg spiller helst akustisk eller klassisk gitar hvis jeg spiller elektrisk har jeg stort sett "clean "lyd. Jeg spiller også bass.

Så her er det bare å kaste seg på, det hadde vært morsomt å fått til et melodisk samspill, du trenger ikke være verdensmester for å kontakte meg. Jeg har ikke noe spesielt ønske om å opptre. Og jeg spiller coverlåter fra mange epoker. Jeg svarer alle. Det er hyggelig å bli skrevet til selv om du ikke spiller gitar også. Mvh Onlyhuman
Avatar

Gitarkamerater :)

mars 19 2014 - 01:57
Hei! Jeg vil gjerne prøve og spille gitar med deg, jeg kan ikke så veldig mange cover låter, men jeg kan så klart gjøre noe med det, jeg spiller også for det meste akustisk og vurderer å kjøpe en klassisk gitar også. Jeg har ikke så mye erfaring fra å spille med andre, Og kan vel ikke kalle meg dreven gitarist, men jeg spiller stort sett litt hver dag. Jeg er forresten en mann på 40 år som bor i skedsmo.
Mvh Tommy
Avatar

Hei Tomhar!

april 24 2014 - 21:27
Jeg så ditt innlegg nå! Så nå håper jeg vi kan komme i gang med å spille. Jeg spiller også hver dag og har spilt med flere det siste året, men ønsker helt klart flere å spille med! Det gir jo mye mer å spille med noen enn alene. Jeg møter deg gjerne et sted og spiller en dag enten i Drammen, Oslo eller på Skredesmo. Jeg har tid både på hverdager helger og på kvelder. Jeg har spilt gitar mesteparten av livet. Noen av de jeg kjenner som spiller gitar vil også gjerne spille med flere (så vi blir tre). Så mulighetene er mange.
Her har du telefonnummeret mitt så kan du kontakte meg om du ønsker! 95 48 71 52 Vennlig hilsen Frode
Til forsiden