Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosialkveld, "brevvenn" m.m

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosialkveld, "brevvenn" m.m

aug 16 2019 - 09:01
Hei. Dame på 33 år, bor i Bergen. Har vært et par år vekke fra Bergen men flyttet tilbake i sommer. Hadde vært kjekt å høre fra deg :) Jeg er glad i dans, musikk, cafeliv, turer etc.
Jeg liker også å ha "brevvenner", skrive om alt mellom himmel og jord. Ikke nøl, send meg en meld slik at vi kan bli bedre kjent. :)
Avatar

Hei

aug 27 2019 - 07:21
Slår gjerne av en prat:) kjenner ikke så mange lenger så koselig å kunne finne noen å prate med
Avatar

Heisann :)

feb 13 2020 - 00:12
Jeg er en jente på 32år i Bergen, som også er glad i dans, tur og kreative koselige saker som personlige og skjønne brev. ♡
Vil du snakkes mer så bare legg meg til davel :)
Avatar

Hei :-)

april 25 2022 - 19:43
Ser innlegget er gammelt nå. Men hvis du er interessert i en brevvenn så hadde det vært veldig hyggelig. Jeg er en jente på snart 31 år, bor i Bergen og som elsker brev, gamle tradisjoner, game vintage ting og skulle ønskt jeg fikk levd i brevenes tid :-) Jeg er en rolig jente som liker å lese og skrive og som trives med litt slow living og familietid☺️ Håper på hyggelig tilbakemelding.
Til forsiden