Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sorg og ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sorg og ensomhet

okt 24 2022 - 21:49
Jeg søkte opp denne siden, for å se om det var et sted jeg kunne skrive med noen, men så plutselig blir en liksom tom for ord...JEg savner nok noen å snakke med, være med, men føler ikke helt det hjelper å snakke med venner.Kanskje også fordi de ofte er de opptatt med jobb , unger, livet. Mulig ingen kan erstatte det jeg egentlig savner, som er den personen jeg har kunnet snakke med om alt de siste 2 årene, men som døde for 2 måneder siden. Det føles tomt, og rart, på samme tid. Vi bodde aldri sammen, så føler at jeg på en måte burde taklet dette bedre.... Men ja, det er vanskelig å vite hvem en skal snakke med, som en føler faktisk forstår og har lyst å snakke med deg... :/
Avatar

Føler deg!

okt 25 2022 - 00:00
Kan godt slå av en prat om du vil?
Avatar

Hei

nov 6 2022 - 22:59
Hei,

Kan godt ta en prat med deg jeg, livserfaringer jeg har mye av på godt og vondt. Kjenner godt til hvor viktig det er å h noen å prate med og reflektere over ting sammen med.

Ingen kan erstatte det du har tapt i det som høres ut som en veldig god venn. Men man kan alltid knytte nye gode vennskap også :)

Send meg gjerne en melding om du vil, jeg er en mann på 31 som bor i østfold :)
Avatar

Re: Sorg og ensomhet

nov 11 2022 - 21:13
Prater gjerne jeg, bare å ta kontakt.
Avatar

Tar gjerne samtaler

nov 14 2022 - 01:37
Jeg tar også gjerne samtaler med deg. Veldig spennende utgangspunkt
Til forsiden