Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker vennskap (58 år)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker vennskap (58 år)

aug 16 2023 - 08:56
Jeg er en godt voksen, ungdommelig dame som egentlig har alt jeg trenger, men jeg savner et fellesskap/vennskap med noen/flere. Ønsker å innimellom kunne treffes og gjøre ting i lag, både spontant og planlagt.
Jeg er ung til sinns og interessert i alt fra fysisk aktivitet (gå/sykle/vandre/trene), friluftsliv, dyr & natur, familie og selskapsleker, til matlaging, cafe/restaurantbesøk, teater, musikkopplevelser (med et vidt spenn fra pop/rock/country/blues/folkmusikk/viser til klassisk og opera)++
Jeg kan nok fremstå som både sterk, trygg, selvstendig og selvsikker. Men jeg er sårbar der på innsiden, og har både behov og plass for flere venner i mitt liv. Det hadde vært fint å kunne finne på ting i lag innimellom. Eller bare slå av en prat, for å høre hvordan vi begge har det. Vennskap skal være enkelt, og ikke oppleves som en byrde eller en konkurranse. Jeg mener at alle har noe godt i seg, er like mye verd, og betyr noe. Vi har alle historier å fortelle, ting å lære av hverandre, og vi har både glede og sorger å dele med oss av. Jeg gleder meg til å få høre fra deg!
Trondheim/Trøndelag
Avatar

Ny venn?

aug 25 2023 - 12:40
Hei! Jeg leste innlegget ditt og fikk lyst til å sende deg noen ord. jeg er en mann på 55 år som bor i Stavanger. Jeg føler meg også ensom noen ganger, selv om jeg egentlig trives i mitt eget selskap så hadde det vært fint å ha noen å prate med. Jeg bor i et bofellesskap og jeg har god kontakt med personalet her, så helt alene er jeg ikke. Jeg er nok ikke så flink med det sosiale, det er vanskelig å finne venner og jeg føler ofte at jeg ikke har noe å gi. Jeg har få interesser, men jeg liker å se film og høre musikk. jeg liker også godt å skrive og for mange år siden hadde jeg mange brevvenner som jeg skrev til. Det var gøy. Men de er borte nå. Jeg liker også å gå tur. Jeg pleier å gå en tur hver dag. På grunn av en dom kan jeg ikke gå ut så mye jeg vil. Kanskje vi kunne bli brevvenner? Det hadde vært fint å ha noen jeg kunne skrive til.
HIlsen Mons1968
Til forsiden