Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner til kjæresten min, Gjøvik/Oppland.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner til kjæresten min, Gjøvik/Oppland.

des 5 2013 - 03:39
Hei :) Jeg søker venninner til kjæresten min, da hun har ingen hun faktisk møter. Jeg synes det er trist og ser det på henne at hun tar det tungt når jeg drar bort til mine venner. Jeg har tatt henne med til vennene mine, men det er da bare gutter og ikke hennes venner, så jeg vil gjerne at hun skal få noen venninner hun kan prate med, dra til og være sammen med, finne på ting med når jeg drar bort, så hun ikke føler seg så utenfor og ensom.

Hun er 28år, hyggelig og snill jente som er åpen, ærlig og morsom :)
Avatar

Hei

april 14 2014 - 17:54
Ser at innlegget er litt gammelt, men jeg svarer likevel. Jeg bor ikke i Gjøvik, men på Dokka. Jeg er 24 år gammel, og har vel samme problem som kjæresten din; jeg er innflytter på og samboeren min er fra Dokka. Han har kun guttevenner uten kjærester, så jeg sliter med å finne venninner, noe som begynner å slite på meg. Legg meg gjerne til som venn om du/ hun vil snakke eller vite mer om meg :)
Til forsiden