Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner i Oslo

jan 25 2015 - 12:38
Jeg vil betegne meg som psykisk sterk, men jeg kunne likevel gjerne tenke meg nye venninner! Har en sønn på 15, er 44, singel, fast jobb, høyere utdanning. Liker pub/bar (er ikke redd for å gå ut alene!) dans, trening, kino, kafebesøk, friluftsliv mm.
Avatar

Hei:-)

feb 8 2015 - 01:25
Jeg vil bli kjent med deg:-)
Avatar

Re: Søker venninner i Oslo

feb 12 2015 - 00:53
Hei :-)
Avatar

Hei! Jeg blir gjerne kjent med deg

mars 13 2015 - 16:57
Jeg er ikke særlig depressiv anlagt og takler det meste, men har virkelig lyst til å treffe nye folk. Har en sønn på 3 år og kan ikke bare treffes på byen om kvelden sånn helt spontant, bare så det er nevnt.

Jeg er utdannet bach. innen helse, jobber med saksbehandling. Noe utdanning innen psykologi. Har vært innom mye rart innen det alternative og er litt rar enda... er kunnskapsrik på flere områder.. . akkurat nå driver jeg med mental trening og elsker det... ser litt på Bertrands metode på tv3 er det vel... kjenner mye igjen av det han sier i de bøkene jeg leser.... er veldig inspirert for tiden :-)

Til forsiden