Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner i Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner i Oslo/Akershus

juli 11 2018 - 12:42
Hei, noen andre her rundt 20-25 år som også ser etter venninner?

Jeg er ei jente på 20 år som jobber fulltid, bor alene og trener, men jeg merker at jeg har litt for lite sosialt liv ved siden av. Skulle gjerne vært litt mer ute på byen, stranda eller lignende, spesielt nå som det er sommer. Noen flere som kjenner seg litt igjen?
Avatar

Hei

juli 28 2018 - 20:30
Jeg er 26 år gammel jeg liker å fiske, trening og jeg bor i Oslo.
Avatar

Hallo

aug 29 2018 - 21:31
Hallo. Lange arbeidsdager og lite søvn er jo eit liv. Innsatt på 5 åretm 5 igjen.
Eg arbeidar innanfor gjerdane og levar av å vera profesjonell "robot" arbeidar. Me er vel litt linjearbeidere der alle spillar si rolle. Nokon handterar anleggmaskinar andre kun stein mens andre igjen har godt handlag med plantar. Slik går no kvardagen. Men alt skal gå på tid og alltid litt på etterskudd. Når arbeidsdagen er over tuslar eg kydig heim, lesar litt på studiane etar middag og gjentar omtrent akkurat det samme neste dag. Når månaden er over kjem lønne inn på kontoen. Som ein sittar igjen med litt etter at hus og mat er betalt.

Eg er redd denne kan virka ganske sarkastisk. Men eg er ved god helse og godt humør, Gje gjerne lyd fra deg om du kunne tenk å dela delar av fritid med nokon som har god anledning til å dela tid, energi og aktivitetar. Så vidt eg veit har eg ikkje noko særleg begrensningar så lenge du kan akseptera at eg er litt planlagt impulsiv.

Oppfordrar deg på det sterkaste å ta kontakt. Mulig eg kan få lov å pusha deg i treninga om du kunne tenk deg å dra det litt lenger?


Eg er forøvrig født i 1993. Mitt arbeid og tid verdt nytta innanfor matlaging, jordbruksarbeid, anlegg arbeid, kampsport , dans og meget meir. (Bosatt i Oslo)

Innboksen er no åpen.
Til forsiden