Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner i Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner i Kristiansand

sep 29 2014 - 12:23
Hei! Jeg er en glad jente på 24 år som akkurat flyttet til Kristiansand fra Göteborg. Vil gjerne treffe nye venner her i Kristiansand men finner det vanskelig då jeg ikke jobber her.
Mine interesser er egentlig mest trening bøker og film.. Eller att ta en kaffe med venner ☺hør gjerne av deg vis du vil ta en kaffe noen dag!
Avatar

Re: Søker venninner i Kristiansand

nov 13 2014 - 16:36
Hva slags trening liker du?
Avatar

Re.Venninner i Kristiansand

des 3 2014 - 01:16
Hei LillaMe! Jeg er litt eldre enn deg, er jente på 31 år, men jeg har også nettopp flyttet til Vest Agder. Bor i Lindesnes kommune jeg da, men det er jo ikke så langt fra Kristiansand. Jeg har ikke fått jobb her enda, så bortsett fra samboer min, kjenner jeg ingen her. Så det hadde vært veldig hyggelig å ha noen venninner i området!
Avatar

Heisann! :)

jan 2 2015 - 02:22
Vi er to jenter på 24 fra Kristiansand, elsker å treffe nye folk! Så om du vil ta en kaffe, gå en tur, eller finne på noe annet gøy er det bare å sende ei melding! :)
Til forsiden