Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner i Bergen

des 31 2013 - 00:53
Hei!

Jeg er ei jente på 23, som nettopp har flyttet til Bergen og startet i ny jobb. Studerte i utlandet, noe som gjør at jeg ikke har hatt muligheten til å komme inn i et studentmiljø.

Er ei blid og glad jente. Liker og treffe nye mennesker og er med på det meste. Impulsiv og positiv. Glad i dyr og friluftsliv. Kristen. Veldig åpensinnet og empatisk. Elsker å fotografere. Er kreativ, liker å sy og bake.

Vil gjerne treffe noen som deler noen av mine interesser. Ta kontakt! :)
Avatar

Heisann :)

jan 4 2014 - 10:49
Hei!
Hei, jeg vil gjerne bli kjent med deg, jeg er en jente på 25 år, bor i en egen leilighet i fana. Er selv en empatisk og glad jente, og har lenge ønsket og finne en empatisk venn, for det er ingen av mine venner, så derfor ble jeg veldig glad, da jeg leste at du var eller er empatisk :), er ikke så flink til og sy men liker og bake, og finne på det meste, alt fra bowling til kino, osv, også liker jeg og finne på noe kreativt selv.

Håper jeg hører ifra deg :)
Avatar

Takk for svar!

jan 24 2014 - 21:47
Er du på facebook? Hva heter du? :)
Til forsiden