Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner i Bærum (26)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner i Bærum (26)

aug 8 2014 - 13:15
Hei.

Jeg er ei 26 år gammel jente som flyttet til Bærum for noen år siden. Jeg er oppvokst på østkanten i Oslo men dessverre flyttet alle mine venner i forskjellige retninger. Jeg savner å møte venninner som bor i nærheten og synes det er vanskelig å skaffe meg venner ut av ingenting.

Jeg er ei blid jente, liker å shoppe, gå på kafe, drikke vin, drinker og øl, invitere til selskaper og masse annet. Jeg ser på meg selv som sosial, men sliter å bryte inn i veldannede grupper.

Jeg har en liten baby på 7 måneder og jeg jobber heltid. En venninne av meg trenger ikke å ha barn selv da verden min ikke bare omhandler barn.

Send meg veldig gjerne en PM om vil bli kjent med meg.

(Bor du forresten i Oslo, er det også koselig. Jeg har bil og møter gjerne venner i oslo. Eneste ønsket jeg da har er at du vil komme hit en sjelden gang på festligheter o.l.)
Avatar

Hei

april 8 2016 - 14:17
Vil gjerne blir kjent med deg
Til forsiden