Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner

feb 19 2015 - 17:39
Jeg er ei jente på 33 som søker venner. Jeg har en god venninne fra barndommen, men der stopper også vennekretsen. Jeg er kanskje en "loner", trives ihvertfall godt i mitt eget selskap og vet ikke om jeg skal kalle meg ensom... Jeg har søsken, en herlig familie og en kjæreste.. Men venner skorter det altså på.
Jeg har aldri mulighet til å invitere til jentekvelder, bursdagsselskap (!) ved runde år o.l, det er ingen å invitere. Og det er ganske sårt... Jeg er ganske stille og sjenert til man blir kjent med meg, og kanskje noen tror jeg er overlegen. Opplever det som veldig vanskelig å bli kjent med nye mennesker, har på følelsen av at jeg ikke er spennende nok til at noen gidder å bruke tid med meg. Selvfølelsen er kanskje ikke den beste.
Jeg har en ålreit jobb, en sønn på sju år som bor hos meg deltid, en kjæreste som jobber mye... Jeg liker shopping, kafé, god mat og kaker, leser mye men er ikke dønn kjedelig heller;-) Håper å treffe noen jeg "klaffer" med, som jeg kan snakke med og treffe i blant. Og som kanskje blir med og feirer neste runde år!?:-D
Bor en times kjøring fra Oslo.
Avatar

Hei Sannasola

feb 19 2015 - 19:57
Kjenner meg igjen i det du skriver, og det er så leit å ha det sånn.
Sender deg en venneforespørsel:)

❤lig hilsen Eplekake
Avatar

hei

feb 22 2015 - 10:25
Er en jente på 29 år.Jeg bor litt utenfor oslo selv og søker også etter en god venn eller fler.Har ingen gode, nære venner som vil finne på ting.kan selv være litt beskjeden med nye folk, men åpne meg opp når jeg blir kjent.legg meg gjerne til hvis du vil snakke eller bli kjent :-)
Avatar

Hei

mars 4 2015 - 01:37
Jeg er 39 år og kjenner meg igjen i det du skriver. Det er trist og ensomheten er tøff i blant. Kan jeg spørre hvor du havner når du kjører en time fra Oslo.....? :-) Havner du i nærheten av meg vil jeg gjerne bli kjent med deg, om du ikke synes jeg er for gammel da........ :-)
Til forsiden