Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninne - Fredrikstad/Råde/Nedre Glomma

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninne - Fredrikstad/Råde/Nedre Glomma

okt 3 2019 - 22:33
Så satt jeg også her da. En helt surrealistisk situasjon egentlig. Er på mange måter utrolig priviligert; har to herlige tenåringer, et voksent "barn" ute av redet, foreldre i live, søsken, samfunnsengasjert og rimelig verdsatt av mange. Og har vært priviligert og fått jobbe med mennesker et etterhvert langt liv, og fått prøve mye forskjellig.
Og allikevel med en utrolig følelse av ensomhet. Kanskje fordi jeg gjennom mange år har vært "flink" til å holde en maske for omverdenen. Så effektiv har jeg vært at om du snakker med noen som kjenner meg privat eller fra jobbsammenheng, og du skulle påstå at jeg slet med følelsen av å være helt alene og at det skummelt ofte føles helt svart, ja da vil du nok bli møtt med at det ikke stemmer.
Sånn sett betaler jeg kanskje prisen for å ha "skjermet" andre for mine utfordringer. Utfordringer som er sammensattte, men som nok bunner i økonomiske utfordringer i en årrekke og etterhvert også helsemessige utfordringer. - Og da kommer, kanskje naturlig nok, noen psykiske utfordringer ganske automatisk som en del av totalpakken.

Som så mange andre så har jeg også søkt til forskjellige internettsider i håp om å treffe noen. Kanskje først og fremst for det fysiske nærhetsbehovet, men også med et håp om å finne noen som kunne være noe mer også. Men så går en i seg selv og tenker at det kanskje ikke er riktig å gå så mye lenger enn bare et vennskapelig forhold. Hvorfor skal mine bekymringer og utfordringer lastes over på andre? Og så skjer det lite eller ingenting. Men da blir samtidig mine behov stående da. Ikke lett. Men kanskje det finnes en eller annen slags mellomløsning som kan være positiv både for meg og en annen, så derfor ...

Om det finnes ei dame (alder egentlig uvesentlig) som kunne tenke seg å møtes. Kanskje rusle en tur og prate, eller ta en pizza og TV-kveld med litt prat om alt mellom himmel og jord. (Siden jeg selv er rimelig fordomsfri og liberal så bør du nok ikke ha så veldig lange moralske pekefingre).
Ei dame som føler på noen av de samme behovene kanskje ... for å prate ... trenger en "unnskyldning" for å komme seg ut på tur eller som synes at det kan være godt med en armkrok ... Som overlever å la meg legge hodet i fanget og få gråte litt eller som selv har behov for å felle noen tårer. Fordi det er en dårlig dag eller fordi filmen vi så rørte ved noe.
Kunne sikkert skrevet mer utfyllende her, men samtidig er det å i det hele tatt skrive noe vanskelig nok. Så jeg tror jeg stopper her. Bare ta med at du nok kommer fra mitt nærområde (bor selv i Fredrikstad)

Har vært litt usikker på om dette skal legges under "Ensomhet" eller "Finne venner", men landet på det siste. Så får jeg se da. Kanskje det kommer en melding?
Avatar

:-)

okt 27 2019 - 16:21
Hei
La ut en "venneannonse" for en tid siden, men ser ikke ut til at noen svarer. Kom nå nettopp frem til at jeg får ta noen grep selv, å da lette jeg gjennom annonsene og fant din.
Jeg vet ikke helt hva jeg søker eller forventer å finne, men etter nok en lørdagskveld alene og en flott søndag forbi, så tror jeg at jeg aller mest søker noen å dele litt av livet med. Noen å prate med eller gjøre noe sammen, noe som kan gi litt mening når tiden blir lang alene.
Jeg bor i Sarpsborg og du holder til i "den andre byen" :-) Men du skriver jo at du er fordomsfri, så da får jeg vise frem samme egenskap. Er dog tilflyttet.
Hadde vært hyggelig om du finner tid og annledning til å svare.

Til forsiden