Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venniner i Oslo ;))

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venniner i Oslo ;))

mai 3 2014 - 23:56
Hei:)
Jeg er en 28 år gammel jente som er fra Hole utenfor Oslo, og som nå bor midt i byen på Grunerløkka! Jeg har hatt ME i ganske mange år, men ikke definer meg ut ifra det!

Litt om meg.
Jeg har bodd i Guatemala 5mnd, Svalbard, Brasil, Spania, Hellas.. Har vært priviligert å reise mye, men har alltid tatt annerledes valg enn de andre vennene mine og er den som har endt opp med å noen få veldig goder venner her og der, men aldri mange på samme sted. Jeg er veldig bevisst på verden og hva som skjer i den, hadde vært kult om du brydde deg om den og ;) Absolutt ikke noe partipolitisk.

Men jeg liker å prate om verdier, og kjærlighet, samtidig som humoren min er veldig rå ;) Der går jeg imot alle mine etiske verdier og prinsipper så lenge vi får en god tone.. Jeg elsker morbid humor, mørk humor, satirisk humor. Sånne ting man egentlig ikke får lov til å tenke, eller gud forby, si høyt ;) Man må være litt uhøytidelig i denne alvorlige verden.
Men man skal respektere andres verd, og møte mennesker. Se de!

Jeg har drevet med litt av hvert opp igjennom, aldri noe organisert for det klarer jeg av en eller annen grunn ikke. Men litt her og der som med det andre! Jeg har kjørt snowboard mange år, klatrer litt, prøvd mtx og bmx, nå sykler jeg en terrengsykkel som er en forlengelse av meg selv, aldri vært så veldig glad i å drikke, men elsker å skjære grimaser og være gæren ;)) og le:)

Jeg er egentlig mest hypp på en vennine som er rolig, som det er lett å være med. Vi kan se serier sammen, og prate om hvor teite gutter er, gå små turer og finne de fineste stedene i byen, gå på teater og le oss ihjæl av improvisatørene, se på danseoppvisninger, melde oss på dansekurs, gjøre yoga sammen, spise medbrakt lunsj på kulturhuset, dra på sykkeltur med telt, se på poesi slam :)

Jeg er lett å være med, og jeg har plass til deg :)

Send meg en melding!
Avatar

:)

mai 4 2014 - 09:50
Halloj! Jag söker vänner i Oslo området :) Jag är en svensk jente på 29 år som flyttade till Oslo för snart 2 år sedan - men jag har fått barn och jobbat och studerar - så har inte haft en minut till övers att finna vänner, nu börjar jag äntligen få kontroll på livet mitt och insåg att jag var väldigt ensam förutom min familj. Jag har inte massor av tid att finne på ting, men söker likväl noen att upptäcka Oslo med - om så bara någon gång i månaden, du verkar som en härlig tjej som testar på nya saker - vill du ha sällskap på yogakurs eller tangokväll eller något annat härligt så får du gärna höra av dig :) Hoppas vi hörs! Linda :)
Til forsiden