Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker vennine(r) i Tromsø

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker vennine(r) i Tromsø

jan 24 2016 - 19:15
Jeg er en mann på 41 år som kunne trengt ei jente eller to å snakke med eller gjøre ting med. Jeg har vel egentlig ingen venner og er som oftest alene. Det e tungt og er ofte deprimert og nedstemt. Jeg liker musikk (house, techno, electronica), ser egentlig ikke mye filmer, men liker dokumentarer og sport (langrenn f.eks.)

Forventer vel egentlig ikke at noen skal være interessert i kontakt, men det hadde vært hyggelig med kvinnelig bekjentskap. Er ofte oppe seint på kveld/natt (kanskje et nattmenneske) og da søv jo alle så... Du MÅ ikke være fra Tromsø, men det hadde vært en fordel..

Vennelista er tom så legg meg gjerne til.
Avatar

Re: Søker vennine(r) i Tromsø

jan 26 2016 - 00:55
Er visst en stor vits det her forumet. Kun for folk på Østlandet...
Avatar

....

jan 26 2016 - 07:27
Det er definitivt ikke kun for folk på Østlandet, men du avskriver ca. halve forumets brukerbase da du søker en kvinnelig bekjent. Samtidig ber du om at vedkommende er fra Tromsø og som du selv sier er du et nattmenneske + din manglende filminteresse hjelper nok heller ikke :P Håper dog du finner det du leter etter :)
Til forsiden