Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner

april 28 2015 - 21:09
Hei,
jeg er en jente/kvinne på 25 år som er mor til to småtroll, en gutt på 2,5 og en jente på 4 uker. Jeg bor fortiden i Holmestrand, men går med drømmen om å flytte litt mer ut på landet.

Jeg har en hverdag der jeg må forholde meg til sykdom (ME) og en lang historie innen depprisjon og angst. Jeg har vært syk på begge måter siden jeg var barn og har derfor hatt problemer med å finne venner. Nå er jeg mye bedre, sliter ikke mentalt stort lenger, men MEn er del av hverdagen fortsatt.

Jeg ønsker å finne meg venner, både de jeg kan møte for å finne på ting med og de som vil forholde seg på nett for å snakke der. Eventuelt også brevvenner da det er utrolig koselig å sende brev og ikke minst å motta brev.

Jeg trenger venner som har forstålse for sykdom, enten det er fysisk eller psykisk sykdom. For jeg orker ikke flere kniver i ryggen når helsen min ikke møter andres forventning.

Ta gjerne kontakt for en prat. :)
Avatar

Hei. :-)

april 28 2015 - 22:17
Mann Bergen 44 her.
Avatar

Hei

april 29 2015 - 07:47
Tar gjerne en prat.

Legg meg gjerne til som venn.
Avatar

Sterkt

april 29 2015 - 20:49
Spesielt å lese det du skriver. Håper jegogså en dag kommer meg så langt som du =P
klem
Til forsiden