Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner

feb 22 2014 - 00:48
Mann i midten av 30 årene. Jobber i hovedstaden, men bosatt i Oppegård kommune. Kjenner mer eller mindre ingen i området, og sitter hjemme alene kveld etter kveld... Jeg jobber nattarbeid i turnus, og har en fysisk krevende jobb som gjør at jeg automatisk blir asosial den uka jeg jobber. Friukene mine har jeg derimot nok med tid å ta av, men få og dele den med. Har to hunder jeg heldigvis deler hverdagen min med.

Hundene og naturen er mine største støttespillere for å takle ensomheten. Men det blir ganske mange mil på tur alene tidvis. Eller alt for mange timer foran en firkantet skjerm.

Så jeg søker etter mennesker som man kan finne på noe med en gang i blant rett og slett.
Avatar

Lange friuker

feb 22 2014 - 18:26
Hei,
Kjenner godt igjen problemstillingen med "for mye" tid i friukene.
Jeg jobber i Nordsjøen. 4 uker jobb, 4 uker fri. Glad i å gå turer når jeg er hjemme, men går mest alene. Våger meg derfor ikke så langt utenfor allfarvei her i "ødemarka" rundt Gardermoen.
Ta kontakt hvis det passer :)
Avatar

Hei

mars 31 2015 - 21:08
Jeg kan bli kjent med deg. Kvinne på 42 år. Bor i Oslo. Jeg liker å gå turer i naturen.
Til forsiden