Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner/venninner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner/venninner i Oslo

aug 27 2012 - 15:56
Er en svensk jente/kvinne på 33 år som bor i Oslo sen 11 år tilbake. Jobber innenfor IT sentralt i Oslo.

Ønsker å bli kjent med nye mennesker og få noen nye venner, da mange av de jeg hatt enten flyttet ut av byen, fått seg barn og familje eller rett og slett bare forsvunnet sakte men sikkert ut av livet mitt.

Alderen er av mindre betydelse, er viktigere at personkjemien stemmer :) Jeg liker å gå på kafe, trene, promenere, lage mat, se på film, diskutere om alt og intet og er lett å ha å gjøre med :)

Ta kontakt! :)
Avatar

Re: Søker venner/venninner i Oslo

sep 4 2012 - 21:16
Hei
Kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg er 33 år gammer dame som jobber og bor i Oslo og liker også å gå på cafe, kino eller gå langs akerselven. Hyggelig hvis du tar kontakt :)
Avatar

Re: Søker venner/venninner i Oslo

sep 5 2012 - 12:03
Jeg har lyst til å bli kjent med dere begge. Jeg er 39 år og bor i Oslo. Kvinne. Jeg liker å gå turer ellers så har jeg alminnelige interesser. Liker godt å reise, men har ikke alltid noen å reise med. Jeg er glad i sjøen og naturen, og å oppleve nye ting og steder.
Avatar

Re: Søker venner/venninner i Oslo

sep 10 2012 - 01:54
Jeg savner noen venninner selv! Jeg er selv 26, så noe yngre. Bor i Oslo med samboer og kjæledyr. Har venninner, men savner å ha noen jeg kan ringe til og bare komme over til og skravle med. Savner gode klemmer:)
Avatar

Re: Søker venner/venninner i Oslo

sep 13 2012 - 13:28
Hei!.
Du høres ut som en hyggelig jente. Send meg en venneforespørsel om du vil.
Jeg har også lyst til å bli kjent med nye venner og venninner.
Jeg er 34 år og alenemor til en gutt på 8år.
Hilsen,"C".
Avatar

Re: Søker venner/venninner i Oslo

nov 4 2012 - 11:22
Hei!

Jeg er også på jakt etter nye venninner i Oslo. Flyttet hit 2 år siden (kommer fra Finland), jobber innenfor IT og synes det er litt vanskelig å bli kjent med andre jenter hvis man jobber med bare menn. :) Er litt sjenert med norsken, men kanskje det er bare pluss for noen som vil trene engelsk. :)

Har nettopp fylt 30, og er energisk, veldig positiv og liker å trene (Sats), lage mat, ta et glass vin, ta en tur på museet, reise osv. Liker best hjemme - er faktisk ingen partyprinsesse - men vil gjerne lære å ha mer moro. :)

Avatar

ønsker å bli kjent med deg.

jan 3 2013 - 14:50
Hei sara. :) jeg kunne godt tenkt meg å bli kjent med deg. :) er en mann på 31 som søker etter gode venner. Jeg bor non mil fra oslo. Men jeg håper ikke det gjør noe. :) har lagt deg til som venn iverfall. Håper du gjør det samme. Jeg er en sosial person som er lett å snakke med om alt og ingenting. Hilsen rødreven. :)
Avatar

Nya vänner? :)

jan 3 2013 - 21:40
Hej!

Jag är en tjej på 31år som har bott Oslo i snart 3 månader. Skulle jätte gärna vilja ha lite nya vänner och hitta på nåt kul ibland.
Hör av Er!

Mvh:Susanna
Avatar

Og her er jeg :)

jan 4 2013 - 22:35
Jeg er en kar på 30år og flyttet fra Lofoten i sommer. Bor nå på Kolsås i Bærum og kjenner nesten ingen her, kjenner jeg begynner å føle meg ensom til tider. Jeg kunne godt tenkt meg til noen nye venner, så hvis det skulle være aktuelt er det bare og legge meg til her så kan vi avtales og møtes! :)
Avatar

Hei

jan 11 2013 - 16:45
Jeg har sendt deg en melding sarasvensk. En stund tilbake nå.
Til forsiden