Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner/treningspartner i Oslo området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner/treningspartner i Oslo området

feb 19 2013 - 07:16
Hei. Jeg er ei 27 år gammel lesbisk jente som har bodd i Oslo i et par år nå. Sliter til tider med depresjon og sosialt angst. Selvtillit har jeg ikke og føler meg ensom til tider selv om jeg har samboer og et par nære venner, men de er opptatt med sitt. Er veldig glad i trening, men det er et tiltak å komme seg ut sånn generelt. Søker nye venner og noen å trene med, dra på cafe, reise, kino, sverigeturer you namn it:-) Alder er ikke viktig
Avatar

Hei :)

mars 1 2013 - 16:25
Er 16 og bor i Oslo. Er jo noen år mellom oss, men for meg har det ingenting å si. Sender en venneforespørsel, så kan du godta om du vil :)
Avatar

Hei :)

april 16 2013 - 17:39
Jeg er 17 år gammel jente , hvis du vil ta kontakt send meg melding :) bor i oslo området .
Avatar

Hei!

april 18 2013 - 22:01
Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver! Har selv kjæreste og gode venner, og er veldig glad i å trene. Trening er min store trøst og flukt i ensomheten, noe jeg elsker å gjøre men i perioder sliter litt med å finne motivasjon til. Er forresten 20 år:)
Til forsiden