Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner på Haugalandet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner på Haugalandet

feb 13 2018 - 22:46
Hei! Gutt på 31 år som søker venner, helst gutter, på Haugalandet - da jeg ikke har så mange venner akkurat nå. Mine interesser er musikk, ski, trening, fjellturer og film :) Har tidligere slitt litt med sosial angst og depresjon, men er stort sett ensomhet som er problemet nå. Er en rolig person, men tror jeg er grei når du blir kjent med meg :)

Er ikke så flink til å ta initiativ til å bli kjent med nye folk, og er ikke typen som liker å gå ut så mye. Er mest komfortabel i roligere omgivelser, men liker å være aktiv og finne på ting også. Er åpen for det meste :) Blir litt for mye sittende inne, spesielt i helgene

Håper det er noen der ute :) Bare ta kontakt eller send venneforespørsel!
Avatar

Re: Søker venner på Haugalandet

feb 15 2018 - 08:13
Ingen?
Avatar

Hei ☺️

feb 22 2018 - 23:40
Har sendt deg en melding.
Avatar

Hei

feb 23 2018 - 12:52
Har ikkje fått melding?
Avatar

Ensomhet

feb 23 2018 - 13:46
Hei
Jeg er en voksen dame som bor på Sørlandet . Trives godt. Mine barn er flyttet ut og de klarer seg bra. Jeg har ingen jobb og er mye av dagen alene, og da kommer ensomheten . Jeg prøver å lage planer på ting jeg skal gjøre hver dag, men pga min ptsd er det til tider vanskelig. Da blir skuffelsen stor når ting ikke blir gjort som planlagt. Jeg skulle ønske å bli kjent med noen som kunne hjelpe med med å komme meg mer ut, vesentlig på trenging.
Mvh Wenche
Avatar

Re: Søker venner på Haugalandet

feb 23 2018 - 22:22
Sendte deg en melding, men det var kanskje helst menn du ønsket svar fra? I så fall skjønner jeg det godt! ☺️ Jeg er ei jente på 27 som flyttet til Haugesund med samboeren min for et par uker siden. Jeg har veldig lyst til å bli kjent med flere her :)
Til forsiden