Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner og/eller noen å skrive/snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner og/eller noen å skrive/snakke med

juni 12 2013 - 22:21
Jeg er en ung dame på 23 år som er ganske ensom til tider etter å (over tid) ha mistet kontakt med folk. Har samboer og familie men det er ikke alltid de er tilgjengelige for meg, så savner å ha venner rundt meg. Jeg trenger flere folk i livet mitt. Jeg er rolig av meg, men tror folk ser på meg som omgjengelig, jeg er ikke vanskelig å ha med å gjøre :) Jeg bor på Haugalandet så det er fint om du/dere bor i nærheten, men hadde og vært OK med noen å skrive med og. Håper noen har lyst å bli kjent med meg, ikke vær redd for å ta kontakt :)
Avatar

=)

juni 13 2013 - 00:45
Hei, takk at du legge meg en venn. Jeg bor faktisk i Vindafjord kommune. Jeg er ny her på grunn av jobb, så jeg treffer nye folk her å bli kjent med.
Avatar

:)

juni 13 2013 - 08:58
Bare hyggelig. Hvis du vil kan vi snakkes nærmere på melding :)
Avatar

=)

juni 13 2013 - 12:12
Ja, det går heilt fint. Jobber du? Du kan finne venner eller kamerater dine på din arbeidsplass også.
Avatar

:)

juni 14 2013 - 00:46
Jeg jobber ja, men har dessverre ikke mange kolleger på min nåværende arbeidsplass. Jeg kommer i kontakt med folk gjennom jobben da, men jeg har litt vanskelig for å bli kjent med folk. Eller det vil si, det tar litt tid for meg å bli kjent med folk, og da er de borte før vi rekker å bli kjent. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve meg her å se om jeg kunne komme i prat med noen ihvertfall :)
Avatar

Hei!

juni 14 2013 - 10:26
Ensooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom!
Avatar

:))

juni 14 2013 - 19:01
Det skjønner jeg, men nettvenn er litt anerledes. Gjennom ordene som er skrevet, er det vanskelig å tenke på hvordan ein person virkelig er.
Hvordan fant du din kjæreste? Da må bruke det tricks å bli kjent med folk, skaffe venn.
Til forsiden