Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner nær Sarpsborg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner nær Sarpsborg

feb 15 2022 - 20:31
Hei. Jeg er en rolig og hyggelig kar på 35, bosatt i Sarpsborg-området. Jeg flyttet for litt siden hit fra Bergen med samboer, men er nå plutselig blitt alene. Kjenner ikke så mange her, og ønsker svært gjerne å bli kjent med flere venner :)

Jeg er rolig, hyggelig og lever etter livsmottoet «Alle har en historie». Med andre ord dømmer jeg ingen. Jeg er nok en person som liker bedre en god øl over en samtale i sofaen eller en serie på tv, enn uteliv o.l.

Vil nok påstå at jeg er utadvendt i mange situasjoner, men er ikke verdensmester i smalltalk. Og det er greit :). Kan ikke være god på alt. Savner flere venner å dele både positive og negative ting med, og noen å diskutere både overfladiske ting og de store spørsmålene i livet med. Send meg en melding om noen vil bli kjent :)
Avatar

Bump

feb 25 2022 - 13:27
Prøver å bumpe hvis det er lov :)
Avatar

Hei

feb 25 2022 - 20:17
Jeg legger deg til, så kan vi skrive om du er interessert.
Til forsiden