Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i tromsø området eller nettvenner ^^

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i tromsø området eller nettvenner ^^

des 6 2016 - 23:19
Hei! Jeg er en jente på 18 år, som sagt søker jeg venner i tromsø området, men går helt fint med å holde kontakt over nettet :)
Jeg har ikke så mange venner fordi jeg er veldig sjenert. Det tar litt lang tid før jeg åpner med for folk og blir mer trygg på dem, men det virker sånn ingen vil ta seg tid til å bli kjent med meg. Jeg klandrer dem ikke alltså, skjønner det kan bli vannskelig å drege mæ med på ting osv. i tillegg har jeg sosial angst så det virker som jeg sitter fast. Føler som om jeg er usynlig for folk rundt meg. Er veldig alene også så ønsker egentlig bare å snakke med noen.
Avatar

Hei

des 8 2016 - 19:35
Eg vil gjerne snakke med deg. Er en gutt på 29 år. Fint å ha noen å snakke med. Er her pga eg har problemer i forholdet mitt vi prøver å jobbe med det har 2 flotte barn med henne. Men må jobbe med meg selv siden problemet ligger hos meg. Har problemer med å snakke med de rundt meg. Snakker bedre med de eg ikke kjenner.
Til forsiden