Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i alle aldre og kjønn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i alle aldre og kjønn

aug 17 2019 - 23:55
Hei. Jeg har vært igjennom en skilsmisse som har vært vanskelig og tung og hvor all min trygghet forsvant. Har i ettertid slitt mye med angst og depresjoner. Og derfor blitt ganske isolert. Alle "venner" har blitt borte og føler meg veldig ensom og alene. Jeg har derfor et lite håp om å finne nye venner her, og om du er 20, 30, 40, 50, 60 - hvit, mørk, grønn, gul, blå - ja det spiller ingen rolle. Er ikke ute eter et forhold, men kun nye venner og bekjente. Jobber med ungdom og vil beskrive meg selv som meget ungdommelig i hodet, men med en litt eldre kropp (56).
Selv om dette er skummelt (og er det fjerde forsøket - de 3 første har blitt avbrutt) så håper jeg å komme i kontakt med noen hyggelige mennesker. Jeg liker meg i skog og mark, liker kino og elsker reising. Håper noen der ute vil se en verdi i å bli kjent med meg og kanskje utvikle et godt vennskap. Håper på det beste (selv om dette er drit-skummelt)
Avatar

Hei

aug 18 2019 - 02:48
Heisann hvordan går det, forstår deg godt med dette å miste alt av nettverk etter en skilsmisse har vært igjenom det sjøl, så vist du vil ha noen å prate med så prater gjerne eg,
Avatar

Hei

nov 10 2020 - 06:16
Kjenner følelsen. Ta gjerne kontakt. :)
Avatar

Re: Søker venner i alle aldre og kjønn

nov 10 2020 - 12:06
Kjenner meg veldig godt igjen. For 12 år siden valgte mannen min å forlate meg etter et langt ekteskap, og dermed mistet jeg tryggheten. Det har vert tøffe år, med angst, depresjon og selvfølgelig ensomhet. Har et stort behov for nærhet, trygghet, samhørighet og det er svært vanskelig å leve uten dette. Noen synes det er greit å være alene og forstår ikke noe annet, men jeg tror det er mer "normalt" å ha de behovene jeg har.
Har hatt, og har, noen venner her, men får lite ut av det egentlig. Ønsker jo helst å bli kjent med noen jeg kan treffe. Bor i Agder.
Men vi kunne jo prøve å skrive litt hvis du har lyst.
Avatar

Re: Søker venner i alle aldre og kjønn

nov 10 2020 - 13:49
Hei. Mann på 34 her. Bare ta kontakt om du vil snakke :)
Avatar

Hei.

nov 11 2020 - 11:36
Mann 47 år bosatt i Drammen her. Jeg leste innlegget ditt og er kanskje bittelitt i samme situasjon, har vært særboer med en ufør dame i 20 år som snart må flytte langt unna meg pga dyre bokostnader i Drammen. Jeg er selv ufør og har alltid savnet og hatt for lite av sosial kontakt med andre pga sosial fobi. Siden jeg ikke har familie så tar corona tiltakene bort det lille jeg hadde av sosial kontakt, utenom hun jeg er sammen med, som stort sett er sengeliggende.

Jeg har vært på sidetmedord i over 10 år og har skrevet til godt over 100 personer her inne, jeg har truffet noen få av dem også, og jeg har fremdeles kontakt med en av dem. Jeg er på jakt etter noen å treffe og feks gå turer i skogen med, det liker jeg veldig Godt, jeg er med på en turgruppe som nå er coronastengt. Jeg synes det er spennende å høre at du jobber med ungdom, jeg skulle gjerne gjort det selv. Jeg har aldri vært gift og har ikke barn, men som du sier: skulle veldig gjerne hatt mer felleskap og mennskelig kontakt, det er ofte en utfordring å stole på andre, men man må ta sjansen.

Selv så liker jeg å gå og sykle turer, jeg spiller litt gitar og synger, tegner, leser bøker, går tur med en hund, spiller gjerne bordtennis, billiard osv. Reising blir det lite av pga økonomi og manglende reisefølge, men merker godt at det er stimulerende å ta en liten togtur i blandt.

Da håper jeg å høre fra deg og hvordan du har det , jeg sender deg en venneforespørsel også ser vi hvordan det går. Mvh Frode.
Til forsiden