Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i alle aldre og kjønn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i alle aldre og kjønn

aug 17 2019 - 23:55
Hei. Jeg har vært igjennom en skilsmisse som har vært vanskelig og tung og hvor all min trygghet forsvant. Har i ettertid slitt mye med angst og depresjoner. Og derfor blitt ganske isolert. Alle "venner" har blitt borte og føler meg veldig ensom og alene. Jeg har derfor et lite håp om å finne nye venner her, og om du er 20, 30, 40, 50, 60 - hvit, mørk, grønn, gul, blå - ja det spiller ingen rolle. Er ikke ute eter et forhold, men kun nye venner og bekjente. Jobber med ungdom og vil beskrive meg selv som meget ungdommelig i hodet, men med en litt eldre kropp (56).
Selv om dette er skummelt (og er det fjerde forsøket - de 3 første har blitt avbrutt) så håper jeg å komme i kontakt med noen hyggelige mennesker. Jeg liker meg i skog og mark, liker kino og elsker reising. Håper noen der ute vil se en verdi i å bli kjent med meg og kanskje utvikle et godt vennskap. Håper på det beste (selv om dette er drit-skummelt)
Avatar

Hei

aug 18 2019 - 02:48
Heisann hvordan går det, forstår deg godt med dette å miste alt av nettverk etter en skilsmisse har vært igjenom det sjøl, så vist du vil ha noen å prate med så prater gjerne eg,
Avatar

Hei

aug 18 2019 - 06:17
Tar gjerne noen prater jeg. Har sendt deg venneforespørsel
Avatar

Hei

nov 8 2019 - 19:42
Bare å snakke med meg:)
Til forsiden