Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Trondheim

april 3 2016 - 19:53
Hei! Jeg er en mann på 27 år og bor i Trondheim på Moholt. Jeg er veldig ensom for tiden, og jeg trenger noen venner å snakke og finne på ting med.

Hva er det som er viktig for meg i et vennskap?

Jeg har nettopp begynt å komme meg etter at jeg har vært i et veldig dårlig og manipulerende venneforhold i mange år, hvor jeg stadig ble kritisert og gjort narr av, og alt jeg gjorde og sa var galt. Så det som er viktig for meg er at du er en person som er trygg å snakke med, enten det er noe positivt eller negativt, tungt eller lett, triste eller glade ting, at det går an å snakke om begge deler med deg. Det er også viktig at det er en balanse mellom å snakke sammen om ting og tang, og det å finne på ting og ha det gøy, som å dra på kino eller se film på tv, stikke og bade, gå turer, spille brettspill eller konsoll, bowling, kaffe, ta noen øl eller litt vin, eller hva du nå ønsker å finne på eller bli med på. Både menn og kvinner er velkomne til å ta kontakt.

Jeg er forresten litt innadvendt, sliter litt med angst og er litt rusten når det kommer til å ha samtaler, så hvis du vil bli bedre kjent med meg er det best å gjøre det hvis vi er bare to, maks tre stykker, i den første delen av bli-kjent-fasen. Jeg holder på å øve meg på å være mer åpen og "slippe meg løs" i større grupper også, men store forandringer skjer ikke over natta. Er ikke på utkikk etter hobbypsykologer!

Alt godt og et stort smil til dere alle her inne:)
Avatar

hei

april 4 2016 - 00:14
Er en mann på 29, også fra Trondheim. Er også ute etter å stifte nye bekjentskaper. Legg meg gjerne til!
Avatar

Hei, Magnus

april 7 2016 - 18:48
Jeg er ny her fra idag, men legg meg til om du vil prate :) Bor også i Trondheim ;)
Avatar

Hei

april 9 2016 - 13:43
Hei kjenner meg i gjen av mye du skriver også innteresert i nye bekjentskaper . Ta kontakt :)
Avatar

Hei

april 10 2016 - 20:49
Jeg er en mann på 25 år, og befinner meg i samme båt. Legg meg gjerne til som venn :-)
Til forsiden