Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Trondheim :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Trondheim :)

sep 21 2013 - 16:15
Jeg er 25 år gammel jente, bor og studerer i Trondheim. Jeg er veldig glad i natur - spesielt sjøen, og en av mine favoritte aktiviteter er dykking. Men jeg er også veldig glad i å gå tur i skogen eller i fjellene. Er kjempe glad i dyr, og tenker på å skaffe meg en liten hund som kan følge meg på turene. Av andre mine interesser kan jeg nevne maling og matlaging Jeg er også glad i rolige filmkvelder med venner, men vil også gjerne bli med på en fest ute på byen.

Jeg er en veldig sosial og blid person, men jeg syns at det kan være litt vanskelig å ta kontakt med nytt folk, spesielt med dem som allerede har sin egen vennekrets. Jeg søker etter venniner og venner :) Noen som jeg kan slappe av sammen med på en kafe, eller ta en rolig middagskveld. Kontakt meg hvis du vil bli kjent med meg ;)
Til forsiden