Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo

juni 9 2016 - 14:22
Så etter jeg fikk angst lidelse så har jeg mistet hele vennekretsen min, og det er kanskje for det beste fordi dem var ikke spesielt bra for meg, men dette er en historie for en annen gang ^^ Jeg søker derfor nye gode venner i Oslo som jeg kan finne på ting med.

Litt kort om meg så er jeg en 23 år gammel Jente som bor i Lier, men er veldig ofte i Oslo siden kjæresten min bor her. Skal flytte tilbake hit igjen etter sommeren og derfor søker jeg folk her i Oslo.
Jeg er hyggelig og har masse liv, er også umedisinert ADHD person, så jeg er veldig flink til å si random ting som ikke gir mening, men de nærmest meg syns dette alltid er morsomt. Som jeg skrev i starten her så sliter jeg med angst og smått med deprasjonslidelse, heldigvis så er det ikke så like ille mer enn det var for 1 år siden, men er fortsatt ting som triggrer og skremmer meg. Jeg er veldig glad i å spille masse forskjellige spill både på PC og PS4 og av og til brettspill, men selvom jeg spiller så betyr det ikke at jeg er glad i "jente"ting også :p

Det jeg søker etter er vel en venn som jeg kan være med på fritiden og muligens starte å trene sammen med.

Så hvis det er noe du lurer på så er det jo bare skrive en melding til meg :D
Avatar

re søker venner i Oslo

juni 9 2016 - 17:48
Hei,

gutt 26 om 1 uke, veldig glad i brettspill :D har ikke klart å finne noen som er glad i det her i oslo, så hadde vært gøy å treffe andre som også syns det er gøy ^^.

Flyttet selv til oslo for nesten et helt år siden her så er relativt ny selv. Bare å ta kontakt for brettspill sin skyld :P lol
Avatar

Hei

juni 9 2016 - 20:56
Jente på 22 år bor i Lier også.jeg jobber men ikke vær dag.jeg vil gjerne det snakke litt med deg å sånt
Avatar

Hei AmyMaria

juni 11 2016 - 12:53
Sendte deg PM og venneforspørsel (som du må godta hvis du skal se meldingen).
Bor i Oslo og er glad i spill av alle varianter :-)
Kan sikkert finne på andre ting også.
Til forsiden