Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo

aug 15 2015 - 15:30
Hei!

Jeg er en 23 år gammel jente som har bodd og jobbet i Oslo i ett år nå, og har ikke blitt kjent med så mange utenom jobben. Jeg ønsker derfor å bli kjent med noen nye mennesker som jeg kan være sammen med på fritiden.

Jeg er veldig glad i å se diverse tvserier og film (alt fra scifi/fantasi til drama og komedie) og å lese bøker. Ellers liker jeg å gå turer, reise, spille spill osv.

Jeg savner rett og slett noen med litt felles interesser som vil bli med på kafe/konsert/kino eller bare slappe av hjemme med god mat og prate om alt og ingenting.

Hvis noen føler og tenker noe av det samme, så hadde det vært hyggelig å bli kjent med deg! :)

Avatar

Hei!

aug 20 2015 - 18:51
Hei! Jeg er en 21 år gammel (snart 22) jente fra Fredrikstad som har nå nylig flytta til Oslo. Jeg liker også scifi, fantasy og spill! Kanskje vi kan ta en prat? :)
Avatar

Hei

aug 23 2015 - 17:24
Jeg er også glad i filmer og tv-serier ( scifi, fantasi, komedier osv osv). Sender deg en forespørsel, så vi kan bli bedre kjent :)
Avatar

Hei

aug 24 2015 - 02:55
Jeg er en gutt på 24 år som også er glad i scifi, eventyr og spill. Sender deg en forespørsel så ta gjerne kontakt!
Avatar

Hei:)

sep 8 2015 - 17:58
Jeg ser også etter noen å gå turer med spesielt ?? Kan sende en forespørsel :)
Avatar

hei :)

sep 8 2015 - 19:02
heisann ser ut som vi er i samme båt jeg bor også i Oslo og jobber så blir ikke kjent med så mange utenom sendt deg en venne forespørsel
Avatar

Heisann :-)

sep 9 2015 - 22:51
21 år og bosatt I Oslo . Savner også en venninne å finne på ting sammen med :-) både kaffedrikking, skriving, hyggelige kvelder og kanskje også en trenings partner :-) håper du vil bli kjent !
Avatar

Hei!

sep 9 2015 - 23:14
Jeg er 21 år og bor i Oslo. Har samme interesser som deg, elsker å reise og er glad i bøker og TVserier blandt annet :)
En del av mine venner har flyttet vekk på grunn av studier, og jeg har ikke så mange å finne på ting med på fritiden lenger.
Til forsiden