Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo

des 18 2014 - 21:18
Hei folkens!

Jeg er ei jente på 22 år. Jeg føler meg ganske alene. Jeg har flyttet til Norge for 2 år siden, lærer meg språk (går på skole) og ønsker å studere i framtida (jeg elsker steiner!). Jeg trodde at jeg klarer å finne venner på norskkurs, men folk der har egne familier, barn, jobb og de har ikke tid etter skole for å bare snakke, gå noen plass eller 'gjøre ingenting'. Dessuten er det oftest voksne (30-60 år), så har de mer spennende ting til å drive med enn å lage en liten moddeling clay cupcake med ei jente. Jeg sitter ofte hjemme og lager figurer/kaker fra modelling clay (Det er en av mine favoritte hobbyer), jeg liker også å gjøre mange andre ting, men det kan jeg snakke om senere (som datamaskin, bøker, sport...). Jeg hadde en virkelig god venn i Polen som jeg mister pga distanse, så nå har jeg bare mannen min. Det er ganske vanskelig for meg, fordi i løpet av siste 2 år traff jeg kanskje 10 folk som jeg kunne snakke med (med unntak av skole), så vanlig snakker jeg bare med mannen min (når han kommer tilbake fra jobben). Jeg har lyst til å treffe venner med hvem kunne jeg gå rundt innsjøen, kanskje trene på elixia, gå på sauna, lage mat sammen, se på tv, tegne, things like that. Jeg savner denne delen av livet mitt som jeg hadde venner... Her i Norge føler jeg meg litt deprimert og ensom.
Jeg vet ikke hvis noen ønsker å snakke med meg, fordi jeg kjenner ikke norsk veldig godt. Jeg drømmer om å finne venner her i Norge, siden er det mitt nytt land for å leve. Det kunne vart fint å kjenne jenter med hvem kunne vi lage 'jentekveld' eller noe sant :)
Jeg skal reise nå til juleferie men etter nytt år blir jeg igjen i Oslo. Jeg håper at det nye året skal bli bra for alle!
Til forsiden