Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo-området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo-området

april 9 2016 - 02:07
Hadde vært veldig fint å kunne opprette bekjentskap/vennskap med nye fantastiske mennesker i alle kjønn. Det er veldig ubehagelig for meg å lage et innlegg som dette, man blir litt mer bevisst på sin egen situasjon og hvor alene man faktisk kan føle seg.

Jeg er 25 år, bosatt i Oslo. Jeg som mange andre har også en god del bagasje i livet mitt. Har PTSD og slitt med depresjoner i store deler av livet mitt, så jeg sliter en del. Jeg er moteinteressert, musikk og liker veldig godt å være kreativ. Liker å dra på cafê, ta et glass vin, dra på fisketurer og liker veldig godt å gå turer. Er en veldig åpen person, har jobbet med psykisk helse og holdt en god del foredrag opp i gjennom livet mitt. Jeg er homofil og har kjæreste, så jeg vil gjerne snakke med mennesker som har et åpent sinn og ser mennesker for den de er.

Håper det vekket en liten interesse hos noen.
Til forsiden