Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo og omegn

mars 24 2015 - 18:04
Som liker å gå turer i naturen, sitte på cafe, reise, se en god film, trene, gå på restaurant, utstillinger, strikke, hekle, danse, titte i butikker, lære språk m.m.

Selv er jeg en kvinne på 42 år. Bor i Oslo. Har tid på dagtid.
Avatar

Hei bedrefremtid :-)

april 12 2015 - 13:01
Hei :-) Jeg er ei dame,sporty,liker å dra ut i naturen og ha med grill,thermos og det en trenger for en perfekt tur.Gjerne på en søndag der været er bra og en har noen å gå sammen med.Som person er jeg åpen,real og lett å prate med.
Har en hektisk jobb som gjør at en ikke har det helt store overskuddet etter at en er ferdig der,men er tilgjengelig på søndager:-) Liker å shoppe,hekle,strikke og dra på turer både innenlands og utenlands.Drar til Gdansk 30 april og gleder meg til det..Er ellers glad i musikk,og dans.Selv om byen ikke har de helt store dansemulighetene :-)
Er singel,er ikke lett å finne noen selv om jeg er inne på en dating-side og sjekker utvalget hehe! Men jeg trives godt i mitt eget selskap også,så det er ikke noe must.Har humor og selvironi..Er ellers glad i dyr,selv om jeg ikke har noen nå.
Bor veldig sentralt midt i byen,og er fornøyd med det.
Håper å høre fra deg,vi kunne kanskje finne på noe sammen ??

Mvh susi6143
Til forsiden