Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo og Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo og Akershus

aug 2 2014 - 12:58
Hei. Jeg er en mann på 26 år som snart skal begynne på masterstudier ved UiO. Jeg bor i Akershus per i dag, men jeg vil gjerne flytte nærmere Oslo med tiden pga studiene. Derfor lurer jeg på om det er noen der ute som kunne tenke seg å bli bedre kjent her inne, for å så se om vi kan bli bedre kjent i virkeligheten?
Jeg har veldig problem med å få nye venner i det virkelige liv, pga mange psykiske problemer, deriblant angst. Så det hadde vært veldig fint om noen ville bli bedre kjent med meg!

Jeg får kanskje si litt om meg selv, så kanskje folk blir litt mer nysgjerrig på meg?

Jeg er en stor litteraturfantatiker, jeg ELSKER å lese, det er vel min største lidenskap her i livet. Man kan kalle meg en stor nerd fordi jeg leser primært fantasy og sci-fi. Jeg elsker også ting som tegneserier, dataspill, filmer, tv-serier av ymse slag, mye rart!

Jeg håper noen vil bli bedre kjent, legg til hvis dere vil. :) Kjønn og alder spiller ingen rolle.
Avatar

Re: Søker venner i Oslo og Akershus

aug 2 2014 - 14:00
Hei, jeg sendte deg en forespørsel og en liten melding.
Til forsiden