Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo/Lillestrøm

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo/Lillestrøm

juni 18 2022 - 07:26
Hei, er en kvinne på 25 år. Jeg bor i Lillestrøm. Dessverre er det sosiale nettverket mitt svært lite, fordi jeg finner det vanskelig og utfordrende å bli kjent med folk. Ønsker veldig gjerne å bli kjent med noen og få noen venner som ønsker å finne på ting. Tenker da på å gå turer, ta en kaffe, kanskje trene eller gå på byen.

Avatar

Vennskap

juli 11 2022 - 03:42
Jeg er 26 år gammel mann som bor i Oslo og har også vanskeligheter med å bli kjent med folk og har ikke veldig gode sosiale ferdigheter. Jeg liker turer, og drikker egentlig ikke kaffe, men kan gjerne ta en kopp i gang iblant, så lenge det er mocha eller cappuccino. Jeg trener ikke, selv om jeg har lyst til å begynne, og kan godt finne på noe vi kan gjøre sammen eller gå på byen, så lenge det ikke er en bar, siden jeg ikke drikker alkohol. Ta kontakt hvis du er interessert. Jeg sender venneforespørsel.
Til forsiden