Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Oslo/Akershus

feb 11 2018 - 09:38
Hei! Jeg er ei 21 år gammel jente fra Akershus. Nå for øyeblikket jobber jeg fulltid i matbutikk og jeg merker at jeg har svært lite å finne på etter jobb. Kunne gjerne tenkt meg flere å finne på ting sammen med..for eksempel kino, trening eller lignende.

Bare å ta kontakt!
Avatar

Re: Søker venner i Oslo/Akershus

feb 11 2018 - 12:15
Heisann! Har sendt deg pm, men tror at for å kunne lese den, må man godta venneforespørselen, håper du får en fin dag! :-)
Avatar

hall o

feb 13 2018 - 21:06
Situasjonen er slik at eg er på bortebane. Eg har kommet til oslo for å verdta faglærd,innan byggfag. Læretid som annleggsgarnar. Sjølv når arbeidsvkeren er 40t + har eg mykkje tid i helger og ettermiddager som eg har liten anelse om kva eg skal finna på.

Eg kjem ikkje til å sitta på på soffaen og håpa at ting skal skje da eg skal alltid klara å finna på noko å gjera på sopass rastlaus ein er av seg. Eg skal ikkje peka konkret i denne meldinga kva me skal finna på. Men eg er i utganpunktet glad i friluftliv og vollyblant blant anna.

Nokon dager kan dette sei at eg har 2-3 timar med tid til overs andre dagar kan det tilsei at heile helga er ledig. I og med at ein har reist eit lite stykke (austover) for å studera er det ikkje alltid lika lett å reisa heim i helgane. Gleder meg å høyra fra deg. gutt 24
Avatar

Hei!

mars 1 2018 - 19:13
Hei! Er en 18 år gammel jente som vi gjerne bli kjent og finne på noe hyggelig, bare å ta kontakt om du vil:)

Klem fra meg
Til forsiden