Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Moss/Østfold (LHBT)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Moss/Østfold (LHBT)

april 8 2016 - 00:55
Hei! Jeg er 22 (blir 23 i slutten av april), og på leting etter nye folk å bli kjent med. Jeg er kronisk syk (smerter, lite energi og andre små symptomer) og borderline. Sliter en del med depresjon, litt angst og en stor dose dissosiasjon.

Over de siste årene, begynte vel da jeg var 16 og ble ordentlig syk, har jeg mistet flere og flere folk. Nå er det bare et par nettvenner igjen sammen med en eller to fra ungdomsskolen som jeg fortsatt snakker med en gang hver tredje måned.

Har gått hjemme i lang tid nå, flere år, hvor jeg har prøvd skole og jobb i skjermet bedrift med dårlig resultat. Nå står jeg på ventelister både her og der for å få litt hjelp men det er en stund til det skjer noe. Dette betyr at jeg har veldig mye fritid.

Er interessert i veldig mye, men for å nevne noe: alt kreativt, film (spesielt sci-fi og biografiske dokumentarer), spill (data, Playstation eller brett!), TV, dyr (er hundemenneske med katt), bøker (fantasy, sci-fi og krim, også true crime og variert non-fiction), utforske hjembyen, te, vegansk mat (er veganer men du må ikke være det), turer i skog, og snakke i timesvis om ingenting og alt.

Jeg er åpent trans, ikke-binær (altså ikke helt mann eller kvinne) og bifil. Kjønnet mitt spesifikt er som regel "????". Når noen snakker om meg bruker de/dem pronomen og 'person' (ikke jente eller gutt). Dette har vel ikke så mye å si med mindre du vil snakke om seksualitet eller kjønn men jeg vill helst ha kontakt med andre LHBT folk!

Jeg vil veldig gjerne møte nye folk, men på grunn av at jeg ikke går på skole eller jobber, har det vært vanskelig å møte noen. Så prøver her!
Til forsiden