Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Lillestrøm-området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Lillestrøm-området

juni 6 2022 - 00:30
Hei!
Jeg er ei 25 år gammel kvinne fra Lillestrøm. Er for tiden mye alene. Tida går til jobb og trening, utenom det, så slapper jeg av hjemme foran tv-en. Bor sammen med samboer og har egen bil.

Håper det er noen som ønsker å bli kjent og eventuelt finne på diverse ting. Jeg har ikke så stort nettverk rundt meg og kjenner litt på ensomheten. Ser helst etter venninner, som eventuelt kan bli til en vennegjeng en gang i fremtida.

Bare å ta kontakt!
Avatar

hei

juni 9 2022 - 14:48
hei!
jeg blir gjerne kjent med deg! er litt eldre enn deg (36) og bor i oslo, men jeg har også egen bil (:

jeg har ett vennenettverk, men det siste året har det vært en skikkelig babyboom i vennegjengen / i tilegg til at ei god venninne flytta, så jeg kjenner også på ensomheten nå, og trenger å utvide vennekretsen min, - selv treffer jeg ofte venner på middag, noe som er superkoselig, men jeg søker også etter flere venninner å dra ut på ting med, er ingen festejente, men drar gjerne på quiz, foredrag, improteater, standup eller andre kulturelle opplevelser.

jeg er også veldig glad i film, og enda mer glad i litteratur, en god podcast er heller ikke fril.

skriv om du vil (:
Til forsiden