Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Drammensområdet/Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Drammensområdet/Oslo/Akershus

mai 9 2019 - 23:35
Hei alle sammen. Jeg er 39 år gammel mann, har mye godt humør til vanlig, men nå de siste 2 ukene har jeg hatt det litt mer tøft enn jeg er vant med. Jeg kjenner sårt at jeg trenger en venn, eller flere venner. Jeg bor utenfor Drammen, men har ikke noe nettverk her. Jeg jobber i Oslo så er der mye.

Til vanlig gamer jeg en del, liker turer, savner noen å gå på tur med.Ser en del netflix og filmer og. Liker å hjelpe andre med ting og. Savner og å kunne ringe til noen eller at noen ringer til meg, eller at jeg kan komme på besøk/få besøk.

Jeg søker venner i alle aldre, uansett kjønn.

Hadde vært utrolig hyggelig om du har lyst til å ta kontakt.
Avatar

Hei.

mai 10 2019 - 03:45
Jeg kjenner deg ikke, men hvem kjenner fremtiden? Jeg er en mann på 46 år som også bor i Drammen. For meg er det dvd som gjelder. Liker gamle Norske filmer, kjøkkenbenkrealisme og litt sprø morsom humor. Jeg går tur med bikkja men skulle gjerne gått mer tur, jeg tenker bedere Da, og det gjør kanskje du og? Jeg er pent nødt til å komme meg ut hver dag for jeg er ung ufør. En venn er bra, men det tar selvsagt tid i voksen alder å finne en trygg plattform sammen. Jeg har det tøft med mora mi, selvom jeg har brutt kontakten så har hun sine måter å finne fram til meg. Hun hadde vært en ålreit mor, bare hun hadde bytta ut hjernen. Går du igjennom en livskrise? Jeg håper jeg får leve i lange tider uten. Da vet du litt om meg. Kanskje vi skrives. Mvh Only human.
Til forsiden