Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Drammensområdet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Drammensområdet

jan 9 2013 - 13:56
Jeg er ei jente på 22 år som flyttet til Drammen sommeren 2012 på grunn av studier og kjæreste her. Kjenner ingen i Drammen selv og merker dette har blitt ensomt i lengden. Tenkte derfor det var på tide å gjøre noe med dette!

Jeg er en småsprø person, som alltid har et smil om munnen. Jeg har masse humor og ironi, men er også en lytter. Samtidig som jeg er en sosial person, kan jeg også være rolig av meg.

Anser meg selv som en kreativ person da jeg har interesser som gå tur, gaming, film, foto, tegning, musikk, design, samt sminke og hår.

Jeg er ikke opptatt av verken kjønn eller alder, men at personlighetene og kjemien skal stemme. Savner bare å ha noen å ta en cafetur og skravle med, eller rett og slett bare se en film.
Jeg har aldri hatt noen problemer med sosial angst eller noe i disse baner, snarere heller et snev av depresjon, men kunne godt tenke meg å hjelpe noen som har det! :)

Kort oppsummert; ønsker meg venninner, men savner også å ha en god kompis! Legg meg til om jeg høres interessant ut! :)
Avatar

Hei

jan 9 2013 - 14:26
Drammenskvinne her og, men er nok litt eldre enn deg. Er 34 år jeg da. Men føler meg ikke så gammel egentlig. Bare å ta kontakt om du vil bli kjent.
Til forsiden