Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Drammen, Bærum eller Oslo området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Drammen, Bærum eller Oslo området

feb 2 2014 - 22:18
Jente på 20 som søker venner i Drammen og Akershus/Oslo området. Har mistet noen venner pga. flytting og fordi noen har forandret seg på en litt negativ måte. Har en kjæreste som jeg er mye med, inkludert hans kompiser, men savner selv noen gode venner. Har hatt mye falske venninner som ikke har vært tilstede når det trengs, og som kun tar kontakt om de selv har det vanskelig. Merker at dette har gått noe utover den psykiske helsen min, da jeg er en veldig sosial person som elsker å omgås andre.

Jeg søker i hovedsak gode venner/venninner i alder fra 18 - 25 år som er ærlige, ekte, hyggelige og som rett og slett ønsker det samme som meg, og er interessert i et hyggelig møte.

Ta gjerne kontakt! :-)
Avatar

Hei :-)

feb 23 2014 - 01:46
Jeg er en jente på 20 år som bor i Akershus. Hadde vært hyggelig å blitt kjent :-)
Avatar

Hei

feb 28 2014 - 14:14
Jeg er en jente på 19år. Det er ikke så lenge siden jeg flyttet til akser/bærum området og jeg kjenner ikke så mange her, bortsett fra kjæresten min da. Men som du sier kunne det ha vært fint med noen gode venner her. Jeg kunne gjerne tenkt meg å bli bedre kjent :)
Til forsiden