Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Buskerud: Drammen, Lier, Nedre- og Øvre-Eiker.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Buskerud: Drammen, Lier, Nedre- og Øvre-Eiker.

jan 24 2019 - 21:09
Hei, jeg er en ung kvinne på 25 år som flyttet til Øvre-Eiker i fjor med forloveden min. Det som skulle bli en ny og fin start for meg, ble alt annet enn fint.
Jeg er opprinnelig fra Telemark hvor jeg er vandt til å ha toppturer og nettverk rundt meg, men etter at jeg flyttet til Buskerud (for kjærligheten) har jeg sittet mye alene og blitt svært ensom over tid. Her kjenner jeg ingen andre enn han jeg bor med. Jeg skulle egentlig inn i militæret i fjor høst, men kom bare så langt til innrykk der jeg ble sendt hjem igjen samme dag. Det var noe som tærte veldig mye på meg, og så ble jeg plutselig sittende her hjemme med en jobb jeg føler meg miserabel i.

Jeg jobber i Drammen, men er for tiden sykemeldt fordi jeg er utbrent. Jeg er deppa, sliten og veldig ensom... Jeg føler meg skikkelig sosialt understimulert og føler meg veldig isolert her oppe. Også tærer det jo på forholdet at jeg ikke har noen andre å henge med enn han, fordi når han stikker ut blir jeg alene igjen. Jeg gikk fra å ha et liv til å stå helt alene uten noen, føler jeg. Jeg har bodd her nå i snart 1 år, og jeg har ikke en eneste venn som jeg kan dra ut for å treffe. Dette er veldig sårt for meg å skrive om, fordi jeg trodde ikke at det var sånn her livet mitt kom til å se ut i en alder av 25 år. Jeg har også fått det inntrykket av at folk ikke er interessert i å bli kjent med nye fordi de har sine vennegjenger fra før som de ikke trenger å ekspandere(?)
Jeg kikker ned på telefonen min, og som oftest er det kun snapchat eller meldingsvarsel fra moren min eller samboer. Noen ganger har jeg hatt skikkelig trengsel for å bare ringe å snakke med noen, men når jeg blar gjennom kontaktlisten min på telefonen ser jeg at jeg ikke har noen.... Dette er så vondt!!
Jeg blir aldri invitert med ut på noenting. Jeg ser bare på Facebook, Instagram og Snapchat hvordan de tidligere vennene mine eller hva de nå er, går videre med livet sitt og nyter livet med mange andre mennesker som de har rundt seg. Jeg vil også ha det. Jeg er jo en interessant person, håper jeg.

I frykt for å høres litt dust ut, så vil jeg bare nevne at jeg er en person som har lett for å åpne meg, og jeg er morsom og lett å prate med. Jeg gir også veldig mye av meg selv, og går helhjertet inn i vennskap. Derfor er det kanskje ekstra sårt for meg å se at de få vennene jeg har fra Telemark, ikke gidder å ta seg tiden til å komme opp hit selv om jeg har kjørt nedover flere ganger for å se dem.

Jeg er med på det meste, så jeg er en ganske allsidig person å gjøre ting sammen med. Toppturer, trene sammen, gå på kino, kafé, spille playstation, harrytur til Sverige, konsert, lese bøker, you name it! Jeg er nok ikke mye til partyløve, og foretrekker derfor hjemmefest framfor å gå ut på nattklubb, men jeg tar gjerne en øl eller to på pub!

Det jeg ser for meg er å bli kjent med flere her som jeg kan treffe til å finne på ting sammen med. Kanskje kan man etter hvert møtes flere sammen herfra og ha spillkvelder, en morsom hjemmefest, grillkvelder, hagefest, feire bursdager sammen... osv. Jeg bare tenker høyt.

Ellers er jeg veldig glad i dyr, og har akkurat kjøpt meg en valp som tar bort litt av ensomheten min, så hvis du er glad i hunder så er jo dette et must! :-)
Eller, kanskje du har lyst å slenge deg med på Pride i Oslo til sommeren! Der er jeg så og si hvert år :-)

Hvis det høres interessant ut å bli kjent med meg, så blir jeg veldig glad for å bli kontaktet! :-) Ser helst at det er innenfor de områdene jeg har skrevet ellers er jeg jo like langt, på en måte. Ser helst at du er 20+, men spiller liten rolle om du er mann eller kvinne! :)
Avatar

Hei

jan 27 2019 - 23:25
Tatt i betrakning det du skriver, så ville jeg forsøkt og ikke fokusert så mye på det vennene dine i Telemark gjør. Vet det er lett å si, men ettersom det er du som holder i tråden til dette vennskapet ved å reise ditt og ikke de til deg, så går i grunn vennskapet i feil retning. Enveiskjøring i et vennskap vil bare tære på deg opp over tid og er ikke verdt noe som helst.
I tillegg så hadde det kanskje vært lurt å kutte ned bruken av sosiale medier. Jeg gjorde det selv når jeg var inne i min tunge tid og det var en befrielse, får da slapp jeg å se andre som tilsynelatende hadde det kjempe fint, samtidig som jeg slapp å se de fjesene som tilsynelatende ønsket at jeg skulle ta kontakt og holde tråden varm.
Nå har jeg ikke brukt det på et par år og ikke savner jeg det heller. Riktig nok får jeg ett og annet hevet øyebryn mot meg, når jeg sier til folk at jeg ikke bruker det, men det bryr jeg meg særdeles lite om :)

Nå vet jeg ikke om det er jobben i seg selv eller situasjonen du er i som gjør at jobben din føles miserabel, men kanskje det hadde vært en ide å bytte til en jobb hvor du får vært mer sosial f.eks? nå vet jeg ikke hva du jobber med i dag, så det blir et skudd i blinde fra min side, men jeg selv har merket endring hos meg selv når jeg begynte å jobbe med kunder i et åpent kontorlandskap, både på det sosiale og generelt utvikling av meg selv som person. Selvfølgelig, jeg har i likhet med deg et ikke-eksisterende sosial nettverk på fritiden, men jeg kjenner det hjelper en del å ha en jobb man trives i, og ikke minst blir sosialt stimulert i.

Jeg har i likhet med deg et ønske om å utvide mitt nettverk, men i motsetning til deg, så er ikke jeg person som så lett åpner seg og er nok litt i overkant beskyttende ovenfor meg selv. Jeg har levd et tiår lenger enn deg og har opplevd et par ting som gjør at jeg holder igjen.

Ellers vil jeg påpeke at du er tøff som reiser fra dine vante omgivelser og trygghet p.g.a. kjærligheten. Det er ikke noe jeg hadde klart å gjøre, får jeg føler meg veldig til rette her hvor jeg bor i hovedstaden og har en jobb jeg trives godt i, som jeg ikke har lyst til å miste. I tillegg så har jeg et anstrengt forhold til kjærligheten, men det er en helt annen historie :)

Og for all del - Jeg håper du er oppriktig ovenfor din forlovede og forteller hvordan du har det og lufter ut følelsene rundt dette, så du ikke brenner inne med alle de vonde følelsene denne ensomheten gir.

Uansett, så håper jeg det løser seg får deg. Jeg vet hvor tungt det er å komme ut av deppa tanker og snu det i riktig retning. Forhåpentligvis så har du fått melding fra noen privat i område du søker som kan utvikle seg til noe trivelig og vennskapelig. Jeg er ikke i din målgruppe tatt i betrakning alder og bosted, men fikk likevel lyst til å skrive noen ord i tråden din i forsøk på å gi deg noen små råd på veien :)
Avatar

Re: Søker venner i Buskerud: Drammen, Lier, Nedre- og Øvre-Eiker.

feb 2 2019 - 23:04
Hei.

Har ingen jeg heller. Er fra Buskerud
Avatar

Re: Søker venner i Buskerud: Drammen, Lier, Nedre- og Øvre-Eiker.

april 6 2019 - 10:31
Hei!

Jeg holder til i Drammen. Jeg er ei jente som fyller 24 i år. Ta kontakt så kan vi bli bedre kjent :)
Til forsiden