Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner i Bergen

juni 5 2018 - 08:40
Hei!
Etter åtte år i Bergen har jeg enda ikke noen rundt meg som jeg kan kalle venner.
Jeg er til tider ganske ensom. Jeg har samboer, jobb og leilighet, så mye ser sikkert bra ut fra utsiden. Jeg er vel det man kan kalle litt introvert, trives godt i mitt eget selskap til tider, men kan bli litt traurig innimellom:)
Har blitt tipset om denne siden, så jeg tar sjansen, hvem vet, kanskje det er noen her for meg også:)

Jeg er en gutt/mann på 33 år som bor og jobber i Bergen. Jobber som byggingeniør.
På fritiden er jeg veldig glad i å dra på telttur, enten med fjelltelt eller lavvo.
Er også glad i å fiske, både i fersk- og saltvann. Jeg trener litt på treningsstudio, hadde vært kjekt og hatt noen å trene sammen med, som kan presse hverandre og motivere. Jeg spiller golf på et bra nivå, har 5,8 i hcp. Jeg er veldig glad i å konkurrere, ser på meg selv som et konkurransemenneske.
På fritiden tar jeg også en del bilder. Jeg liker også å se film, serier, fotballkamper og annen sport.
Jeg er også glad i å lage mat.

Søker derfor etter noen nære venner, som jeg kan finne på alt mulig med, reise på turer, ta en middag ute sammen med, dra på kino, rett og slett noen man kan dele alt med, og som er til å stole på:)
Noen som kan utfordre meg på ting, motivere meg, pushe meg:)

Om du er gutt eller jente spiller ingen rolle, send meg gjerne en melding:)
Vennepar går også an, siden jeg har samboer:)
Avatar

Hei

juni 11 2018 - 07:21
Eg er en jente på snart 40. Eg har det litt som deg. Er gift, jobb og har folk rundt meg men føler meg ensom. Eg er utadvent og sosial. Men liker godt å vere åleine innimellom. Interessene mine er litt de samme som dine. Fotball, film, reiser, biler, interiør og dyr. Eg kunne gjerne tenkt meg en å trene med. En som kunne pushet meg litt. En å gå ut å ete middag med å bare skravle. Kino. Eg er til å stole på. Gi meg en lyd om du har lyst å bli kjent med meg. :)
Avatar

Hei :)

juni 11 2018 - 21:13
Gutt/mann på 28 her. Ser vi har mye av samme interesser. :) Jeg bor i Åsane. har hus,jobb og dame. Har en del venner men merker jeg kunne gjerne tenke meg en nær venn til :)
Hadde vært kjekt å prøvd å blitt kjent om du har lyst:) så tar vi å finner på noe av det du skrev over ;) send meg gjerne en melding :)
Til forsiden