Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner Telemark-området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner Telemark-området

jan 22 2020 - 23:38
Hei :) Jeg heter Trygve, er 31år, student ved USN i Bø, kommer fra Vestlandet. Jeg liker å henge med venner, Gaming, Se film, Turgåing, Svømming og å dra ut å spise/kino/bowling en gang i blandt. Jeg er en hyggelig kar, så barre ta kontakt viss du har lyst til å bli kjent :)
Avatar

Nome

feb 29 2020 - 20:32
Nå vet jeg ikke om det kun er menn du er ute etter å bli kjent med, men jeg er nå ei jente som fyller 28, og bor i Nome : )
Interessert i musikk, turer både til fots, bil, tog og fly. Glad i å trene, men ikke så flink til det, men skal nå starte å trene i Bø til uka, for da kan jeg svømme også! Ut å spise, kino eller bowling er alltid moro, selv om jeg er elendig i bowling - men, ingen dårlig taper : D Jeg har mine utfordringer med litt gamle traumer, men går til psykolog og jobber med den saken. Høres det interessant ut for deg, så er det bare å legge meg til (jeg vet ikke hvordan jeg gjør det :) )
Til forsiden