Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venner Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venner Oslo

feb 1 2015 - 00:47
Hei, jeg er en gutt på 20 år som flyttet til Oslo i august forrige år for å begynne på studiene mine.Jeg får ikke til å få meg venner her. Før jeg kom til Oslo var jeg i et miljø med mye rus, noe som har bygd opp et mye større problem nå. Etter at jeg kom til Oslo så prøvde jeg så godt jeg kunne å få meg nye venner gjennom studentforeninger, arrangementer, og mye forskjellig. Men til ingen nytte. Dermed har jeg rømt fra alle problemene i primært sett hasj. De siste 3 månedene har jeg prøvd å slutte å ruse meg, men jeg sliter veldig fordi jeg ikke har noen noen venner å bedrive fritiden min med. Studiene kan holde meg opptatt til et vist nivå, men jeg sliter med motivasjonen der. Jeg hater rusmisbruket mitt, det gjør vondt på så mange måter, og skader meg mer og mer.

Jeg er lei av å ikke ha annet å tenke på enn problemene mine og feilene mine. Lei av å isolere meg. Lei av å være ensom.

Håper jeg å finne noen venner her i Oslo. Alder er ikke så viktig. (Trenger heller ikke å ha like problemer som meg)

Jeg er en veldig pratsom og glad person til vanlig.
Avatar

Hei Henning 1994,

feb 1 2015 - 01:10
Dette var trist å høre.. men du er flink og tøff som tar et steg videre med å studere.

Skjønner at det må være vanskelig å komme til et helt nytt miljø og da spesielt hvis du kommer fra et rusmiljø. Synes det er bemerkelsesverdig av deg at du har klart å flytte og ta avstand fra et ødeleggende miljø. Derfor så håper jeg at du ikke "tar med deg" det rusmiljøet du flyttet fra.

Jeg synes du skal Google på nettet og søke om profesjonell hjelp via hjelpetelefonen for rus-avhengige. Eller snakke med fastlegen din?.

Jeg synes du må slutte å røyke hasj. Helt seriøst, det er mange som har fått alvorlige psykiske lidelser som: Shizofreni/ paranoia pga de røykte hasj en tid. Det er hvertfall en høy risiko og det vil du ikke utsette deg for, eller vil du?.
Søk om hjelp først. Deretter kan du få hjelp og etterhvert blir du kjent med noen.
Du klarer det!.

Klem
Avatar

Hei Henning! :)

feb 1 2015 - 17:00
Jeg er ei jente på 19 år. Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å bli bedre kjent med deg, og møtes og være sosial sammen. Bor heller ikke så veldig langt unna Oslo. Sendt deg en venneforespørsel her jeg. :)
Avatar

Re: Søker venner Oslo

feb 1 2015 - 21:49
Jeg kjenner meg litt igjen i situasjonen din fra tidligere periode i livet, men har vært rusfri i mange år nå. Du kan godt finne på noe med meg en dag. Jeg er 34 år men tenker heller ikke at alder betyr så mye. Bor på Majorstuen i Oslo.
Til forsiden