Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venn i vestfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venn i vestfold

nov 29 2016 - 09:34
Hei:)
Er ei jente på 25 år som kunne tenke seg å bli kjent. Har mann å barn men kjennere ikke så mange her i området.
Liker tur i skog , musikk å er en god lytter:)
Avatar

Hei :)

des 11 2016 - 18:34
Jeg er ei ung dame på 22 som flytta ned hit for et år siden, men har ikke fått så mange venner her nede etter fraflytting fra nord. Jeg har også mann, men ingen barn, å han har heller ikke så mange venner utenom de han jobber med og trives med det. Men jeg kunne godt tenke meg noen venner, jeg er veldig glad i å lage mat og ha besøk, dra på cafè og kino :) Er litt sjenert, men det pleier å gå over :)
Avatar

Hei

des 13 2016 - 19:22
Jeg er en jente på straks 28, flyttet til Vestfold for noen år siden. Det er vanskelig å bli kjent med nye, da jeg ikke er i jobb.. Har en hund, liker å gå tur, elsker musikk, se filmer, lese bøker, liker å trene. ++ :)
Avatar

Hei!

des 13 2016 - 20:01
Eg er ei jente på 29 år, flytta til vestfold for 3 år sia. Bur utanfor Tønsberg ilag med sambuar og hunden min. Er vanskeleg å bli kjent med nye folk da eg jobbar rotasjon på vestlandet. Prøver derfor denne sida :) eg liker å gå tur i skog og på fjell, og gjerne gå på ski også. Liker også gode samtalar over ein kopp kaffi. :)
Til forsiden