Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker veninner i Oslo som liker å trene og kanskje strikke? :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker veninner i Oslo som liker å trene og kanskje strikke? :)

des 7 2015 - 21:31
Hei

Jeg er en jente på 23 år, fra Oslo. Jeg er en glad og blid person som liker å ha ulike ting å gjøre. Driver aktivt med trening og har fokus på det og gode matvaner. Liker å holde meg sunn. Mine hobbyer er strikking og diverse håndarbeid. Jeg er veldig allsidig og blir med på det meste, cafebesøk, puber, kino, shopping, turer eller trening :) Håper jeg finner noen som kjenner seg igjen?
Avatar

Re: Søker veninner i Oslo som liker å trene og kanskje strikke? :)

des 12 2015 - 00:52
Hei, jeg er også veldig glad i å trene og være aktiv. Er gjerne med på en joggetur eller opp i skog og mark. Strikke kan jeg også, men sikkert ikke like flink som deg, hehe :) Send meg gjerne en mld om du er interessert. Jeg er en 24 år gammel jente som kommer fra Bergen men er bosatt i Akershus. Glad i shopping, kino, jentekvelder og en hel del andre allsidige ting :)
Avatar

Hei!

des 12 2015 - 11:58
Jeg er også glad i det! Jente 20 bor i Oslo :) veldig glad i å strikke, men trening går det litt dårligere med haha! Send meg gjerne en melding om du er interessert!
Avatar

Utrolig hyggelig :)

des 16 2015 - 21:05
Så hyggelig å få svar igjen :) Har sendt pm :) Håper å høre fra dere :D
Til forsiden